Kontakt


Erik Hansen

Blangstedgårdsvej 85

5220 Odense SØ

Tlf.: 66159977 (bedst mellem 17-19)

Mobil.: 60778534 

Selskaber efter nærmere aftale

eriksoase@live.dk  

 

Er du interesseret i et link på min hjemmeside, er du velkommen til at sende mig et link med beskrivelse.

Covid 19

Vi holder åben have i 2021 som planlagt, men måske med restriktioner. Hold øje med hjemmesiden.


Liljesalg 2021

Tidligere har liljeeksperten Peter solgt liljer ved vores Åben Have-arrangementer, men vi har måtte undvære ham de sidste par år. Nu har vi lavet en aftale med Lenes Liljer, der sælger liljer når vi har "åben have". I år er de med søndag den 04. juli og lørdag/søndag den 10/11 juli.


Dagliljer 2021
Vi har et stort antal dagliljer i haven og mange er blevet delt til denne sæson. Dem vi ikke selv skal bruge, er pottet og er til salg ved Åben Have arrangementerne.
 
 


Pelargonier 2021
Vi laver løbende mange stiklinger af vore pelargonier for til stadighed at kunne forny vores moderplanter. Overskuddet herfra sælges ved vores Åben Have arrangementer.

Udflugt 2021
Hvert år arrangerer jeg en havetur med bus hvor vi besøger nogle spændende og vidt forskellige haver. Turen arrangeres for Fyns Fuchsia Venner, men de er ikke nok til at fylde bussen.
Er du interesseret i at komme med, så udbyder vi et antal pladser til ikke-medlemmer. Ring eller skriv til mig.

Fuchsia - en æra der snart slutter 
I 1988 begyndte vi en  større fuchsiasamling der betød, at uanset hvor man gik i haven, så kunne man ikke undgå at støde på en fuchsia. 
Året 2021 er sidste år med mange fuchsia. Efter denne sæson vil der kun være enkelte planter tilbage i haven. Så skulle du være interesseret i en af de mange planter, kan de reserveres til afhentning efter 15. september. 

Comments