Kontakt


Erik Hansen

Blangstedgårdsvej 85

5220 Odense SØ

Tlf.: 66159977 (bedst mellem 17-19)

Mobil.: 60778534 

Selskaber efter nærmere aftale

eriksoase@live.dk  

 

Er du interesseret i et link på min hjemmeside, er du velkommen til at sende mig et link med beskrivelse.

Covid 19

Så er forsamlingsforbudet ophævet hvad angår "Åben Have". Så nu har vi åbent igen på de dato'er der er nævnt under "Åbningstider".

Liljesalg 2020

Tidligere har liljeeksperten Peter solgt liljer ved vores Åben Have-arrangementer, men vi har måtte undvære ham de sidste par år. Nu har vi lavet en aftale med Lenes Liljer der sælger liljer begge weekender vi har "åben have".


Dagliljer 2020
Vi har et stort antal dagliljer i haven og mange er blevet delt til denne sæson. Dem vi ikke selv skal bruge, er pottet og er til salg ved Åben Have arrangementerne.
 
 


Pelargonier 2020
I år er der lavet ekstraordinært mange stiklinger, idet vi fornyer en del af vore moderplanter. De stiklinger vi ikke selv skal bruge vil blive solgt ved vores Åben Have arrangementer.

Udflugt 2020
Hvert år arrangerer jeg en havetur med bus hvor vi besøger nogle spændende og vidt forskellige haver. Turen arrangeres for Fyns Fuchsia Venner, men de er ikke nok til at fylde bussen.
Er du interesseret i at komme med, så udbyder vi et antal pladser til ikke-medlemmer. Ring eller skriv til mig.

Fuchsia - en æra der slutter i 2020
I 1988 begyndte vi en  større fuchsiasamling der betød, at uanset hvor man gik i haven, så kunne man ikke undgå at støde på en fuchsia. 
Året 2020 er sidste år med mange fuchsia. Efter denne sæson vil der kun være enkelte planter tilbage i haven. Så skulle du være interesseret i en af de mange planter, kan de reserveres til afhentning efter 15. september.
Fra denne dato begynder vi også at lave dele af haven om således, at den fra 2021 begynder at fremstå som en ny og spændende have.


 

Comments